Calitatea alimentară și agricultura tradițională/păstoritul în România: o vizită de studiu exploratorie

Locație

Sibiu, Bran

Preț

580 euro

Durată

6 zile

Înscrie-te

Detalii curs

OBIECTIVE
1. Descoperirea și învățarea caracteristicilor, valorilor și factorilor cheie ai industriei alimentare românești de calitate, agriculturii și agroturismului
2. Învățarea despre organizarea, managementul și comercializarea companiilor de succes
3. Reflectați asupra sănătății, mediului și sustenabilității
4. Stimularea cooperării profesionale și de afaceri

 

PROGRAM

Ziua 1: Bun venit
– Prezentarea cursului și a participanților
– Brainstorming și team building
– Agricultura, industria alimentară și agroturismul din România: caracteristici, valori și factori cheie
– Vizită culturală în centrul orașului

Ziua 2 – Ziua 3 – Ziua 4
– Vizită la companii locale de calitate / mâncare tradițională și întâlnire cu manageri, experți și lucrători
– Vizită la companii agricole durabile cu manageri, experți și lucrători

Ziua 5,6: Un nou început
– Laborator de gătit și luat masa prânz împreună!
– Planificarea urmăririi pentru proiecte viitoare împreună
– Evaluarea cursului
– Eliberarea certificărilor oficiale de curs.

 

07.10.2023 > 12.10.2023 (ID: 194952) Register before  20.09.2023

13.01.2024 > 18.01.2024 (ID: 194952) Register before  20.12.2023

N.B. Perioadele și locațiile pot fi alese în mod liber de către organizația care trimite, la cerere și după verificarea disponibilității noastre.

 

Pentru grupurile de români care doresc să participe la acest curs, prețul, locația (chiar si externă) și perioada de desfășurare a cursului este subiect de discuție și se poate ajusta în funcție de nevoile solicitanților. De asemenea, acest curs se poate constitui și intr-un team building de excepție, care să întărească și să consolideze capacitatea organizațională a instituției dumneavoastră.  

Informații curs

Organizator: Kontera Design
Locație curs: Sibiu, Bran
Preț: 580 euro
Număr participanți: 12
Limbă: EN | RO
Tematică: Competențe de comunicare, Educație pentru părinți și familii, învățare inter-generații, educație interculturală, educație despre migrație
Competențe: Conștientizare și exprimare culturală; Antreprenoriat; Dezvoltare personală, socializare și de învățare
Public țintă: Profesori și manageri școlari, nivel preșcolar, primar, gimnazial și liceal, Orice alte persoane interesate de curs
Certificare: Da

Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentari. Suntem încrezători că împreună vom găsi soluțiile potrivite.

Contactează-ne

Informații adiționale

Pe baza educației formale, informale și nonformale, metodologia noastră va încerca să stimuleze participarea activă, pro-activitate, responsabilitatea și împărtășirea tuturor participanților implicați. În acest fel, ne propunem să construim un mediu divers și stimulant pentru a reflecta, a lucra și a învăța. Are o abordare orizontală și practică și va folosi următoarele instrumente:
• lecții față în față
• construirea de echipe și lucrul în echipă
• studii de caz de bună practică
• resurse multimedia și web
• proiectul bazat pe proiect
• laborator practic
• brainstorming și focus-group
• joc de rol
• evaluarea și evaluarea de sine și de grup.
• self and group assessment and evaluation.

Întregul catalog de formare este susținut de o echipă internațională de experți în gestionarea proiectelor europene. Coordonatorul și formatorul principal al evenimentului este Alexandru Dumbrava, fondator și manager al Kontera Design, activ în educație și formare, precum și în dezvoltarea locală și în gestionarea destinației; proiectant de proiecte, manager de proiect și expert în programe UE.

Kontera Design este o companie cu sediul în Transilvania, România. Scopul nostru este stimularea și susținerea culturii și educației în comunitățile din toată Europa. Lucrăm doar împreună cu formatori calificați care lucrează și în sistemul educațional din România. În acest fel, ne vom asigura că participanții și formatorii pot discuta și arăta propriile lor experiențe cu educația.

Fiecare sesiune zilnică include:
• curs / lectură / laborator / atelier
• consiliere individuală
• evaluarea zilnică

La sfârșitul cursului, fiecare participant va primi un certificat de participare, în timp ce certificatul de mobilitate Europass va fi eliberat la cererea organizației care trimite.

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați (consultați aici mai jos). Vom fi încântați să aflăm cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Împreună.

Pentru grupurile de români care doresc să participe la acest curs, prețul, locația (chiar si externă) și perioada de desfășurare a cursului este subiect de discuție și se poate ajusta în funcție de nevoile solicitanților. De asemenea, acest curs se poate constitui și intr-un team building de excepție, care să întărească și să consolideze capacitatea organizațională a instituției dumneavoastră.

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?