Despre Noi

Kontera Design (ROFORM) este o companie mică care are ca scop animarea, stimularea și susținerea dezvoltării durabile a cetățenilor, teritoriilor și comunităților, atât în România cât și în Europa.

A fost creată de o echipă tânără, bazată pe valori solide: responsabilitate, identitate, incluziune, învățare pe tot parcursul vieții, conștientizare civică și durabilitate. Și o pasiune vie pentru istorie și cultură.

Două sunt domeniile specifice ale acțiunii sale:

  • Educație și formare profesională: furnizarea de instrumente și oportunități pentru o creștere personală, socială, culturală și profesională.
  • Dezvoltare locală și managementul destinațiilor prin: asistență pentru entitățile publice și private în dezvoltarea viziunii și obiectivelor, oferirea de consultanță și servicii pe întregul ciclu de viață al unui proiect. Pentru destinații durabile.

Compania are o experiență relevantă în proiectarea și gestionarea diferitelor proiecte în cadrul mai multor programe UE și Erasmus + KA1 în special, precum și în domeniul educației și formării, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Log in with your credentials

Forgot your details?