Comunicare, team building și rezolvarea problemelor

Locație

Sibiu, Bran

Preț

580 euro

Durată

6 zile

Înscrie-te

Detalii curs

Pe parcursul acestui curs de 5 zile, veți învăța cum să dezvolți echipe multiculturale, să organizați întâlniri de proiecte, să rezolvați conflictele și să asigurați o comunicare eficientă.

 

Ce vă așteaptă:
Ateliere interactive – Oferim 0% prezentări PowerPoint plictisitoare și 100% distracție, interacțiune și instrumente eficiente garantate.

Manual de gestionare a proiectelor – veți dezvolta propriul dvs. manual de gestionare a proiectelor. Te va ajuta să implementezi cunoștințele pe care le obții pentru a stabili un sistem de management practic și un set de procese solide în organizația ta pentru a asigura succesul proiectului.

 

Acest curs include:
• Activități în aer liber dimineața și ateliere de management de proiect după-amiaza. Credem că activitatea fizică deschide mintea și creativitatea!
• Crearea de rețele cu oameni din toată Europa care lucrează la proiecte similare.
• Relaxare și reflecție într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România.

 

Planul de curs:

Ziua 1:
● Proiecte, programe și portofolii europene
● Ciclul de viață și cronologia proiectului
● Introducere în Managementul Proiectelor

Ziua 2:
● Ce sunt echipele dispersate geografic
● Delegarea sarcinii
● Tehnici de construire a echipei
● Cheia pentru întâlnirile de succes ale proiectului

Ziua 3:
● Faze de dezvoltare a echipei
● Motivația
● Stiluri de conducere și conducere

Ziua 4:
● Blocatori de comunicare într-o echipă multiculturală
● Sfaturi pentru crearea unui plan de comunicare bun
● Obținerea de feedback semnificativ

Ziua 5:
● Construirea raportului cu membrii echipei de proiect
● Strategia de gestionare a conflictelor

În fiecare zi, vor exista provocări în aer liber organizate pentru a stimula creativitatea participanților.

Beneficii pentru participanți:

• Aflați cum puteți asigura o comunicare eficientă în proiectele dvs., dezvoltați echipe multiculturale, organizați întâlniri de proiecte și rezolvați conflictele.
• Aflați metode pentru a reduce tensiunea într-o echipă de proiect și pentru a crește înțelegerea și luarea deciziilor logice, obiective
• Dezvolta abilități de conducere.
• Obțineți mai multă încredere, plăcere și satisfacție din munca dvs.
• Îmbunătățirea competențelor în limba engleză.
• Creșteți motivația și satisfacția în munca de zi cu zi

 

METODOLOGIE

Pe baza educației formale, informale și nonformale, metodologia noastră va încerca să stimuleze participarea activă, pro-activitate, responsabilitatea și împărtășirea tuturor participanților implicați. În acest fel, ne propunem să construim un mediu divers și stimulant pentru a reflecta, a lucra și a învăța. Are o abordare orizontală și practică și va folosi următoarele instrumente:
• lecții față în față
• construirea de echipe și lucrul în echipă
• studii de caz de bună practică
• resurse multimedia și web
• proiectul bazat pe proiect
• laborator practic
• brainstorming și focus-group
• joc de rol
• evaluarea și evaluarea de sine și de grup.

 

PREGATIREA

După confirmare și înainte de a începe, verificăm cunoștințele și experiența anterioară a participanților, precum și nevoile specifice ale acestora legate de subiectele cursului nostru de formare.

 

FORMATORI

Întregul catalog de formare este susținut de o echipă de experți în gestionarea proiectelor proiectelor europene. Coordonatorul și principalul formator al evenimentului este Alexandru Dumbrava: fondator și manager al Kontera Design, activ în educație și instruire, precum și în dezvoltarea locală și managementul destinației; formator de cadre didactice și pentru organizații educaționale, formator pentru tineri în contextul educației nonformale; proiectant de proiecte, manager de proiect și expert în programe UE.

 

INSTITUȚIE DE FORMARE

Kontera Design este o companie mică care are ca scop animarea, stimularea și susținerea dezvoltării durabile a cetățenilor, teritoriilor și comunităților.

Compania are o experiență relevantă în proiectarea și gestionarea diferitelor proiecte în cadrul mai multor programe UE și Erasmus + KA1 în special, precum și în domeniul educației și formării, atât la nivel național, cât și internațional.

 

ORA DE ZILE

Fiecare sesiune zilnică include:
• curs / lectură / laborator / atelier
• consiliere individuală
• evaluarea zilnică

 

CERTIFICARI

La sfârșitul cursului, fiecare participant va primi un certificat de participare, în timp ce certificatul de mobilitate Europass va fi eliberat la cererea organizației care trimite.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați (consultați aici mai jos). Vom fi încântați să aflăm cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Împreună.

Pentru grupurile de români care doresc să participe la acest curs, prețul, locația (chiar si externă) și perioada de desfășurare a cursului este subiect de discuție și se poate ajusta în funcție de nevoile solicitanților. De asemenea, acest curs se poate constitui și intr-un team building de excepție, care să întărească și să consolideze capacitatea organizațională a instituției dumneavoastră. 

Sesiunile proxime

107.10.2023 > 12.10.2023 (ID: 194952) Register before  20.09.2023

13.01.2024 > 18.01.2024 (ID: 194952) Register before  20.12.2023

 

Informații curs

Organizator: Kontera Design
Locație curs: Sibiu, Bran
Preț: 580 euro
Număr participanți: 12
Limbă: EN | RO
Tematică: Abilități de comunicare, Managementul proiectelor educaționale, Managementul unităților de învățământ și leadership educațional
Competențe: Civism, Antreprenoriat, Dezvoltare personală, socializare și de învățare
Public țintă: Profesori și manageri școlari, nivel preșcolar, primar, gimnazial și liceal, Orice alte persoane interesate de curs
Certificare: Da

Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentari. Suntem încrezători că împreună vom găsi soluțiile potrivite.

Contactează-ne

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?